O nama

Misija i vizija ESICHER GRUPE (EG) do 2020. godine, jedna od najvećih međunarodnih platformi za osiguranje
u srednjoj i istočnoj Europi (CEE). EG, sa sjedištem u Münchenu, zastupati će oko 300 osiguravajućih društava u 25 zemalja i sa preko 2.300 zaposlenih.

ESICHER GROUP je krovna organizacija međunarodnog udruženja distributera u osiguranju PUZO ESICHER sa glavnom djelatnošću, te unaprijeđivanjem tehnoloških, razvojnih i prodajnih alata i procesa, razvojem platforme ESICHER za financijske institucije, poznate pod imenom Multiplic direct (MPD). Članice ESICHER grupe su istoimena društva za zastupanje u osiguranju i društva partneri diljem Europe, te novinska agencija za reputacijske rizike Reputational-Risk. ESICHER grupa razvija vlastitu ESICHER ACADEMY za internu prodaju ali i za financijske institucije sa renomiranim i iskusnim predavačima.

ESICHER GROUP je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu, sa 15 godina iskustva. Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, ESICHER svojim postojećim i novim kolegama, partnerima i investitorima nudi ziher priliku za rast i razvoj.

Uprava

Robert (Esicher) Strahinic, München, DE

  • generalni direktor za Central and Eastern Europe (CEE)

Ivanka Matijević

  • Prodajni predstavnik u Grawe Hrvatska

Više